سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صدقه دارویى است درمانبخش و کردار بندگان در دنیاى آنان پیش دیده‏هاشان بود در آخرت ایشان هرچه را در این جهان کنند ، در آن جهان بینند . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :4
بازدید دیروز :1
کل بازدید :11424
تعداد کل یاداشته ها : 10
04/2/20
8:50 ص
مشخصات مدیروبلاگ
 
ارازامیرسالاری[0]
رامرمز مهد تمدن وجاودانگی سرشار از عشقها وبازیهای کودکانه ای که ما ادم بزرگها انجام میدهیم

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
اردیبهشت 90[5]
نام و سابقه تاریخی رامهرمز

رامهرمز نام شهری است از بناهای هرمز پادشاه ساسانی درحوالی شوشتر. {در گویش خوزستانی} آنرا ساده کرده، رامز(رومز) و منسوب بدانجا را«رامزی» و «رامی» می‌گویند

  • یاقوت حموی می‌گوید که رامهرمز متشکل از دو کلمه رام(به پارسی یعنی «مقصود») و هرمز (نام یکی از خسروان ساسانی) بوده‌است، و این کلمه مرکب است از دو کلمه «مقصود هرمز». بعضی گفته‌اند که رامهرمز نامی است کوتاه شده از رامهرمز اردشیر، و این شهری است نامدار در خوزستان و عامه مردم خوزستان این شهر را «رامزی» گویند.
  • ابن بلخی مولف فارسنامه، ضمن شرح حال هرمز ساسانی، می‌نویسد: «واندر آن مدت که زیست، بسیار آثار خوب پدید آورد و از جمله آثار او رامهرمز خوزستان و دسکره که در راه بغداد است و دیوار آن بر جای است، او بنا کرد...»
  • مولف تاریخ سیستان، ضمن شرح خلافت عمر بن خطاب، می‌گوید:

«باز موسی اشعری، گندی شاپور، شوش، رامهرمز، شوشتر، سپاهان، قم، قاشان(کاشان)، چه به نامه و صلح به حرب بگشاد.»

  • مولف کتاب مجمل التواریخ و القصص، ضمن شرح پادشاهی اردشیر بابکان هرمز دین منرسه، می‌نویسد:«و رامهرمزد اردشیر و آن رامز است...در عمارات روستای ناحیت رام هرمزد آباد کرد و ان را بهشت هرمزد نام نهاد و آن ناحیت میان ایذج است و رامهرمزد و هنوز آباد است.»
  • مقدسی در وصف رامهرمز می‌گوید: رامهرمز قصبه بزرگی است و بازارهای بسیار و پر نعمت دارد، مسجد جامع زیبایی دارد که در گرد آن بازارهای آبادی بر پا شده و از بناهای عضدالدوله دیلمی می‌باشد، این بازارها در هیچ جا مانند ندارد، تماما سنگ فرش مسقف، پاکیزه، زیبا و روشن است، و این بازارها درهایی دارد که در شب بسته می‌شوند و دراین بازارها، حصیر بافان سکونت دارند و در بازار بزازها، تیمچه خوبی هست..(خوانین این شهر کلانتران (هرمزی) می‌باشند که از خوانین بختیاری می‌باشند

آب مشروب شهر رامهرمز نهر و چاه می‌باشد و از آب نهر به نوبه مردم استفاده می‌کنند، نخلستان و باغستان گراگرد این شهر را احاطه کرده‌است. در شهر رامهرمز کتابخانه هست، مانند کتابخانه بصره{ ظاهراً در این زمان یعنی سده چهار ه.ق.، شبیه چندین شهر دیگر در عراق امروزی، هنوز ساکنانش دانشمندان و بازرگانان فارسی بوده اند} این دو کتابخانه را ابن سوار بنا کرده‌است و هر یک از کتابخانه رامهرمز و بصره موقوفاتی در محل دارند که عایداتشان به مصرف آنها می‌رسد و از جمله به همه کسانی که به این کتابخانه‌ها برای مطالعه و یا استنساخ کتب می‌آیند، جامگی [مخارج روزانه از خوراک و پوشاک و مسکن] می‌دهند...»

رامهرمز در سده 4 ه.ق. به سبب کرم ابریشمی که در آن به عمل می‌آمد و به دیگر نقاط صادر می‌شد، شهرت جهانی داشت.(1)

ترکیب قومیتی شهرستان رامهرمز

مردم شهرستان رامهرمز به گویشی از بختیاری سخن می‌گویند. مناطق اطراف رامهرمز هم بختیاری نشین است.واز مهمترین طایفه‌ها سادات موسوی میرسالاری-هرمزی-کلانتر-حسینی وغیره سکنا گذیده‌اند اخیرا تعدادی هم از طایفهای شیخ و میراحمدی و کمایی خواجه امیری و کلاه کجها ساکن این شهر شده‌اند هر چند که اصالتا اهل رامهرمز نیستند

آثار و بناهای تاریخی شهر رامهرمز

شهر باستانی رامهرمز به تناسب قدمت واهمیت بسیار زیادی که بویژه در زمان ساسانی داشته‌است، مجموعه‌ای گرانبها از آثار تاریخی را در خود جای داده‌است. در اینجا تنها به برخی از این آثار و بناها اشاره شده‌است.

  • طاق نصرت ساسانی: طاق نصرت ساسانی در مدخل شهر رامهرمز قرار دارد. این بنا مربوط به دوره ساسانی و یا اوایل اسلام است و بارها تعمیر شده.
  • آرامگاه هرمز ساسانی، پادشاه ساسانی: آرامگاه هرمز ساسانی در کنار یکی از خیابانهای اصلی شهر رامهرمز در باغ برده شور واقع است.
  • تل برمی: قلعه دا و دختر(مادر و دختر) در شمال شهر رامهرمز در دامنه‌های میانی کوه گچی بر روی تپه‌ای قرار دارد. شکل دایره مانند هر دو واحد قلعه معماری قلعه سازی رومی را می‌رساند، و همانند آثار باقیمانده قلعه‌های رومی جنوب مدیترانه‌است. این قلعه احتمالاً دژِی از دوره ساسانی است...
  • قدمگاه امامزاده عباس: قدمگاه امامزاده عباس یا پیر قفه در تل برمی قرار دارد. زنان محلی کودکان مبتلا به سیاه سرفه را به این قدمگاه می‌برند تا درمان یابند.
  • سایر زیارتگاه‌های رامهرمز: امامزاده سیدحسین زاهدون در روستای دهیور -بقعه متبرکه اوریا در قبرستان روستای دهیور- امامزاده هفت تن در مرکز شهر، قدمگاه‌های امام رضا، قبرستان و بقعه معروف به سید محمد دولتمندان، قدمگاه امام جعفر، دخمه و شبستان معروف به صاحب الزمان، و میر عبدا... در روستای آخوند.
  • مسجدهای رامهرمز

مسجد امام حسن از مسجدهای قدیم رامهرمز است و در گذشته سرداب درازی داشته‌است. سبک معماری آن قدیمی، و در حال حاضر محل شرکت تعاونی فرهنگیان رامهرمز شهرستان است. دیگر، مسجد امام خمینی (حاج احمد کلانتر) است که حدود 150 سال قدمت دارد. < type="text/java">


شهرستان رامهرمزدر90کیلومتری شهرستان اهوازدرشرق استان خوزستان قراردارد

 

این شهرستان باکاوشهای به دست امده مورخان قدمتی به اندازه تمام تاریخ

ایران زمین وسرزمینان کهن مصروچین دارد

دراین شهرستان مردان بزرگی چون سلمان فارسی نخستین ایرانی مسلمان در

تازیخ ماندگارشدند

دشت رامهرمزکه روزگاری پایتخت زمستانی شاهان ساسانی بودو

شرایط اقلیمی اب وخاک حاصل خیزآن برای زندگی کشاورزان ودامداران

 موجب پیدایش این تمدن کهن شد امروزه بامنابع عظیم نفت و گاز

یکی از شهرستانهای محروم ایران می باشد


 
 
 
کشف محوطه‌های باستانی از 5400 سال قبل تا دوره اسلامی در رامهرمزپس از 40 سال با از سرگیری مطالعات بررسی و شناسایی در دشت رامهرمز و همچنین سواحل شرقی رود اعلا، باستان‌شناسان موفق به کشف محوطه‌های باستانی از 5400 سال قبل تا دوره اسلامی شدند. شخم عمیق زمین، سدسازی، احداث کانال‌ها، راه سازی، توسعه شهرنشینی و دیگر فعالیتهای کشاورزی و آبادانی این محوطه‌ها را تهدید می‌کند.رامهرمز
خبرگزاری میراث فرهنگی_ گروه میراث فرهنگی_ هیاتی متشکل از باستان‌شناسان جوان برای نخستین بار پس از بررسی و شناسایی ساحل شرقی رود اعلا در رامهرمز موفق به کشف تعداد زیادی محوطه باستانی از 5400 سال قبل تا دوره اسلامی شدند.
 
«لقمان احمد‌زاده شوهانی»، سرپرست هیات بررسی و شناسایی رامهرمز با اعلام این خبر به CHN گفت:« بررسی‌های انجام گرفته در ساحل شرقی رود اعلا منجر به کشف محوطه‌های باستانی شد که پیش از این ناشناخته مانده بود.»
 
وی در ادامه گفت:« محوطه‌های شناسایی شده به دوره‌های باستانی از قبیل شوشان میانه متأخر(4800- 5400 پ.م)، شوشان جدید1(4500- 4800 پ.م)، شوشان جدید2(4000- 4500پ.م)، آغاز ایلامی(2600- 3000پ.م)، ایلامی میانه(1000- 1500پ.م)، ایلامی جدید(500- 1000 پ.م)، هخامنشی(331-550 پ.م)، پارتی(224م. - 250پ.م )، ساسانی(652 - 224م.) و اسلامی مربوط می‌شود.»
 
به گفته وی نخستین فصل بررسی دشت رامهرمز از این روی مهم بود که پس از گذشت 40 سال فعالیت جدی باستان‌ شناسی در رامهرمز آغاز شده است. گرچه برای انجام بررسی‌های باستان‌شناسی اقدامی دیرهنگام بوده است.
 
احمدزاده درباره این بررسی و شناسایی گفت:« هدف اصلی ما در این فصل، بررسی ساحل شرقی رود اعلا بود. زیرا این بخش تاکنون بررسی نشده بود و اطلاعات استقراری و زیست محیطی آن در تفسیر سازمان استقراری دشت رامهرمز بسیار مهم است. به همین دلیل ما بیشترین زمان خود را به بررسی این بخش اختصاص دادیم.»
 
وی افزود:« یکی دیگر از بخشهای رامهرمز که تا­کنون بررسی نشده ارتفاعات بخش شرقی دشت رامهرمز است. بیشتر این منطقه ناشناخته به طور سنتی بخشی از قلمرو و چراگاه زمستانی کوچ نشین بَهمئی به شمار می‌آیند.»
 
بررسی این منطقه به منزله پی بردن به پراکندگی مکان های باستانی در مناطق دور افتاده کوهپایه ای شرق دشت رامهرمز بود.
 
احمدزاده گفت: «چون کوچ نشینان هنوز از این منطقه استفاده می‌کنند، درصدد پی بردن به ماهیت محوطه های باستانی و ارتباط مکانی آنها با یکدیگر و منابع طبیعی بودیم. همچنین در این بخش مایل بودیم به پراکندگی جغرافیایی سفال آغاز عیلامی پی ببریم. به همین دلیل، محدوده‌های مشخصی در امتداد رود فصلی سور، بررسی و چندین مکان باستانی شناسایی شد. بدون شک ماهیت این مکان های باستانی شباهت روشنی با شماری از استقرارهای عشایری کوچ نشین امروزی این منطقه دارد. 
 
وی در ادامه گفت: «با بررسی این منطقه برای نخستین بار مجموعه شواهد باستان شناختی متقاعد کننده درباره وجود جنبه‌های مختلفی از جوامع کوچ نشین با اسکان موقت در دوران‌های آغاز ایلامی(2600- 3000 پ.م) و هخامنشی(330-550 پ.م) در ارتفاعات بخش شرقی دشت رامهرمز به دست آمد. به این ترتیب مشاهدات ما فرضیه‌های موجود در ارتباط با توسعه کوچ نشینی در طی این زمانها را تقویت کرد. افزون بر این در این محدوده بقایای گورستان کوچکی را کشف کردیم که احتمالاً مرتبط با عشایر کوچ نشین باستانی است.»
 
سرپرست هیات بررسی و شناسایی همچنین درباره ادامه این مطالعات گفت: «یکی دیگر از بخشهای رامهرمز که بیشترین زمان بررسی را به آن اختصاص دادیم بخش غربی دشت رامهرمز بود. بررسی غرب دشت رامهرمز لزوماً به دنبال کشف مکان­های باستانی نبود، زیرا این امر توسط دونالد مک کاون(1948)، الیزابت کارتر و هنری رایت(1968) و عباس علیزاده(2006) در گذشته صورت گرفته بود. در واقع قصد ما آن بود که در فرصت کوتاه باقیمانده علاوه بر ثبت موقعیت جغرافیایی محوطه‌های شناسایی شده توسط رایت و کارتر با استفاده از GPS، آنها را مورد بازبینی قرار دهیم.»
 
به گفته وی از 42 محوطه‌ای که توسط رایت و کارتر فهرست و تاریخگذاری شده‌اند، به استثنای 3 محوطه کوچک که ظاهراً با گسترش شهر امروزی رامهرمز تخریب شده‌اند، تنها 8 محوطه بازبینی نشده است.
 
بخش دیگر این بررسی شناخت پس کرانه زیست محیطی و فرهنگی رود شور بود. این بررسی تنها منجر به کشف دو مکان باستانی از دوره شوشان میانه متأخر(4800- 5400 پ.م) و شوشان جدید1(4500- 4800 پ.م) شد.
 
از مهمترین برآمدهای این بررسی را می توان شواهد باستان شناختیِ قوی مبنی بر گروههای کوچ نشینیِ باستانی در دشت رامهرمز دانست.
تهیه نقشه باستان شناختی دشت رامهرمز، تأسیس بانک اطلاعاتی و سیستم اطلاعات جغرافیایی و پردازش اطلاعات، ایجاد بانک سفال و به منظور معرفی و تحلیل داده‌های باستان‌شناختی حاصل بررسی از مهمترین اهداف و اولویت‌های گروه باستان‌شناسی دشت رامهرمز است.
 
احمدزاده درباره وضعیت حفاظتی آثار و محوطه‌هایی که شناسایی و کشف شده‌اند، گفت: «تخریب مکان‌های باستانی این دشت در دهه اخیر، افزایش یافته است. شخم عمیق زمین، برنامه کنترل آب ازجمله سد سازی، احداث کانالها، راه سازی، توسعه شهرنشینی و دیگر فعالیتهای کشاورزی و آبادانی منجر به ویران شدن همیشگی آثار و مدارک باستانی در این دشت خواهد شد. در بسیاری از مناطق، میزان و شدت بحران حتی به مرحله ای خارج از تصور رسیده است. به این موارد می توان هجوم غارتگران و عتیقه جویان به آثار باستانی با استفاره از وسایل جدید فلزیابی را اضافه نمود که با توجه به کشف گنجینه جوبجی و گسترش تب گنج یابی در بین اهالی و هجوم قاچاقچیان اشیای عتیقه به تپه ها و محوطه های مهم این دشت وضعیت ناگواری را بوجود آورده که موجب نگرانی های فراوانی شده است.»
 
احمدزاده درباره تداوم این مطالعات گفت: «درحقیقت ما فصل نخست بررسی یعنی زمستان 1387 را مقدمه‌ای برای به دست‌آوردن تصویر به نسبت قابل قبولی از تحولات این منطقه بینابینی فارس و خوزستان در نظر گرفتیم، فصلی که تجربه حاصل از آن چگونگی کار در آینده را نشان می دهد. در حال حاضر در صدد آماده سازی طرح پژوهشی و ارائه آن به پژوهشکده باستان شناسی برای آغاز فصل دوم بررسی دشت رامهرمز هستیم.»
 
بررسی‌ها و کاوش‌های باستان‌شناسی در دشت رامهرمز نشان داده که قدیمیترین استقرار آن تنها در یک محوطه به نام اِسوِده و در مرحله شوشان عتیق پا گرفته است. به دلیل شناخته شدن محوطه های همزمان با این محوطه در دشت شوشان و کوهپایه های فارس و موقعیت بینابینی این محوطه، کاوش لایه نگاری در این محوطه می تواند تأثیرات متقایل فرهنگی بویژه سفالگری اواخر دوره شوشان عتیق اوایل دوره شوشان قدیم را آشکار کند. با توجه به روند تخریب‌های صورت گرفته و کاوش‌های غیر مجاز در این محوطه، در صورت انجام نشدن کاوش، شواهد باستان شناختی مربوط به این دوره‌ها از دسترس باستان‌شناسان به دور خواهد ماند.
 

احمدزاده در پایان گفت: «کاوش چنین محوطه هایی به منظور مطالعه دوران‌های گذار از شوشان میانه به شوشان جدید 1و 2 اهمیت دارد. از آنجایی که باستان‌شناسی روز به روز به مشکل‌های انسان و تعامل آن با محیط زیست و بازسازی جوامع انسانی از این دیدگاه گرایش پیدا می‌کند، با کاوش‌های گسترده و مستمر در برخی از محوطه‌های پیش از تاریخ رامهرمز می‌توان تعامل انسان با محیط زیست را مورد مطالعه قرار داد. این دیدگاهی است که در آن مواد پیش پا افتاده مانند استخوان، گرده گل، دانه های گیاهی، میزان رطوبت هوا، ظرفیت های زیست محیطی و غیره برای هیأت‌های باستان‌شناسی نقش عمده در بازسازی جوامع باستانی ایفا می‌کند.»

 

مردم شهرستان رامهرمز به گویشی از بختیاری سخن می‌گویند. مناطق اطراف رامهرمز هم بختیاری نشین است.واز مهمترین طایفه‌ها سادات موسوی میرسالاری-هرمزی-کلانتر-حسینی وغیره سکنا گذیده‌اند اخیرا تعدادی هم از طایفهای شیخ و میراحمدی و کمایی خواجه امیری و کلاه کجها ساکن این شهر شده‌اند هر چند که اصالتا اهل رامهرمز نیستند


90/5/3::: 11:41 ص
نظر()
  
  

هدیه بچه های عاشق رامهرمز به همه جوانان عالم

رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز

رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز

رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز

رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز

رامهرمز رامهرمز رامهرمز

رامهرمز رامهرمز

 

 

 

رامهرمز. [ هَُ م ُ ] (اِخ ) نام یکی از بخش های شهرستان اهواز است . این بخش در شمال خاوری شهرستان اهواز واقع و محدود است از شمال به بخش های باغ ملک و هفت گل ،از خاور بشهرستان بهبهان ، از جنوب به شهرستان خرمشهر و از باختر به بخش مرکزی شهرستان اهواز. قسمت جنوبی بخش جلگه و قسمت شمالی آن کوهستانی است . هوای این بخش گرمسیر است و رودخانه های مهم آن عبارت است از:
1- رود رام هرمز که از خاور رام هرمز گذشته بطرف جنوب سرازیر و داخل رودخانه ? مارون شده و بسوی خلف آباد جاری است .
2-رودخانه ? کوپال که از کوههای هفت گل سرچشمه گرفته و پس ازعبور از شمال باختری این بخش وارد بخش مرکزی اهواز میگردد، آب آن شور وتلخ است .
3- رودخانه ? ابوالعباس که در جنوب خاوری بخش واقع و به رودخانه ? مارون میریزد. سازمان اداری این بخش از 9 دهستان تشکیل گردیده که شرح هر یک در محل خود ذکر شده بدینقرار:
دهستان حومه ? رامهرمز، دهستان میربچه ، دهستان رستم آباد، دهستان ابوالفارس ، دهستان شهریاری ، دهستان جایزان ، دهستان سلطان آباد، دهستان سرطا، دهستان رغیوه . تعداد قراء بخش 112 و جمعیت آن در حدود 24هزار تن است . نزدیکترین راهی که رامهرمز را به اهواز متصل میسازد راهی است که از خاور اهواز مستقیماً به رام هرمز منتهی میشود. این راه فقط درتابستان و غیر موقع بارندگی اتومبیل روست و در موقع بارندگی از طریق هدام ، نفت سفید، هفت گل ، اتومبیل توان برد. دهستان حومه از هفت قریه ? بزرگ و کوچک تشکیل شده و جمعیت آن در حدود 2000 تن است . قراء مهم آن یوسف آباد و پاگچی است . (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 6).مو?لف فارسنامه ? ناصری گوید: معنی رام در عنوان رامجرد گفته شد و هرمز نام روز اول از هر ماه فارسیان میباشد و نام فرشته ای که مصالح آنروز در دست اوست و نام ستاره ? مشتری و نام پسر انوشیروان و نام رب الارباب نیز باشد و معنی رامهرمز شاد و خرم آباد هرمز، از گرمسیرات فارس در میانه ? شمال و مغرب شیراز افتاده است . درازای آن از معدن نفت سفید تا قریه ? جولکی بیست ویک فرسنگ ، پهنای آن از شاروین تا قلعه ? شیخ هفت فرسنگ است ، و محدود است از جانب مشرق بنواحی کوه کیلویه و از سمت شمال بنواحی بختیاری و از سوی باختر و جنوب بنواحی بلوک فلاحی ، تابستانش گرم است و درختان سردسیری را جز درخت گردو بخرمی پروراند. خرما و نارنج و لیمو و ترنج و سایر درختانش در ضخامت و بلندی ضرب المثل است . بیشتر درخت صحرا و دامنه ? کوهستان رامهرمز درخت کنار است . کشت و زرعش گندم و جو و برنج و پنبه و کنجد و نخود و عدس و ماشک و لوبیای سفید است . آبش از چندین رودخانه است که همه را از میان بلوک رامهرمز گذار است و زمینش چنان شیب دارد که یکنفر بیلدار در همه جا می تواند آب را از رودخانه جدا کند و چون آب رودخانه را بجداول آورند چنان بسرعت میرود که گل و لای در جدول نماند و هر ساله این جدولها نیازمند تنقیه نباشد و شکار صحرای رامهرمز آهو و دراج است که گویا تخم ایندو جانور را پاشیده اند و کهره آهو و جوجه دراج روییده است . مرغ دراج رام هرمز با گنجشک جای دیگر برابری دارد. برف تابستانه ? کوهستانش بی محافظت تا سال دیگر میماند. در زمان قدیم آب بی اندازه داشته ولی اکنون از حسن سلوک قبایل عرب و بختیاری ده یک بلکه نیمه ?ده یک آبادی آن باقی نیست ! قبیله ? عرب رامهرمز را آل خمیس گویند که نزدیک بده هزار خانوار بود ولی اکنون بسه هزار خانه نمیرسند و تمامی قبیله ? آل خمیس در تابستان و زمستان در چادرهای سیاه از صحراهای رامهرمز خارج نشوند و اندیشه ? گرما را ندارند. این بلوک مشتمل بر 36 ده آباد است . (از فارسنامه ? ناصری ). و رجوع به فهرست جغرافیای غرب ایران شود.

 

رامهرمز

شهرستان رامهرمز در شرق استان خوزستان واقع شده است. از شمال به شهرستان باغملک و شهرستان ایذه و شهرستان مسجد سلیمان، از شرق به شهرستان بهبهان، استان کهگیلویه و بویراحمد، از غرب به شهرستان اهواز، و از جنوب به شهرستان ماهشهر محدود است. بلندی آن از سطح دریا 160 متر، و فاصله هوایی آن تا تهران 522 کیلومتر است. فاصله زمینی رامهرمز تا تهران 10008، تا اهواز100، تا شوشتر 96، تا باغملک حدود 60 و تا ایذه 100 کیلومتر است. آب وهوای رامهرمز گرم است.رامهرمز

رامهرمز نام شهری از بناهای هرمز پادشاه ساسانی در حوالی شوشتر است که در قدیم به آن «سمنگان» می‌گفته‌اند که آن را ساده کرده، «رامز» و منسوب به آن جا را «رامزی» و «رامی» می‌گویند. یاقوت حموی می گوید که رامهرمز متشکل از دو کلمه رام (به پارسی یعنی مقصود) و هرمز (نام یکی از خسروان ساسانی) بوده است. برخی می گویند رامهرمز نامی کوتاه شده از رامهرمزاردشیر بوده و این شهری است نام دار در خوزستان و عامه مردم خوزستان این شهر را رامزی گویند. برخی نیز گفته اند به دلیل بنا شدن شهر رامهرمز در دوره هرمز ساسانی نام این شهر رامهرمز شده است. در جغرافیای تاریخی قدمت خوزستان را بیش از 6000 سال می دانند و پیدایش قدیمی ترین تمدن بشری در شوش مشخص گردیده و در دوران هخامنشیان و اشکانیان و ساسانیان نه تنها بر عظمت منطقه افزوده گشت بلکه شهرهایی نیز در آن دوران ایجاد شده که بدون شک رامهرمز یکی از آن شهرهابوده است. ویرانه های «اسک» بین راه رامهرمز و ارجان در راه بهبهان و ویرانه های «طاق نصرت» به جای مانده از دوره ساسانی در شهر رامهرمز، گذشته پرشکوه تاریخی آن را نشان می دهد. در قرن 4 هـ . ق رامهرمز به سبب کرم ابریشمی که در آن به عمل می آمد و به دیگر نقاط صادر می شد شهرت جهانی داشت. شهرستان رامهرمز در سال های اخیر مجددا اهمیت گذشته خود را به دست آورده و رو به توسعه و ترقی نهاده و امروزه از شهرستان های مهم استان خوزستان به شمار می رود.

ابن بلخی مولف فارسنامه، ضمن شرح حال هرمز ساسانی، می نویسد: واندر آن مدت که زیست، بسیار آثار خوب پدید آورد و از جمله آثار او رامهرمز خوزستان و دسکره که در راه بغداد است و دیوار آن بر جای است، او بنا کرد.

اقتصاد رامهرمز براساس زراعت، دام‌داری، باغ‌داری و کارگری بنا نهاده شده است. کشاورزی در این شهرستان به صورت سنتی انجام می گیرد و کشاورزی مدرن و مکانیزه در هیچ جای این شهرستان مشهود نیست. نوع کشت بیش تر آبی بوده و کشت دیم فقط به گندم و جو اختصاص یافته است. منابع آب کشاورزی، رودخانه و چشمه و در بعضی از روستاها چاه‌های عمیق و نیمه عمیق‌هستند. ازعمده تولیدات کشاورزی این شهرستان می توان گندم، جو، یونجه، خرما و تره باررا نام برد. دام‌داری نیز در این شهرستان به صورت سنتی در کنار کار و کشاورزی انجام می‌گیرد. مناطق شمالی، خاوری و جنوب خاوری این شهرستان مناسب ترین مراتع برای چرای دام های این شهرستان هستند. از جمله چراگاه «چهل پلکانی» در شمال رامهرمز که ایلات و عشایر کوچ رو در فصل پاییز و زمستان به این منطقه وارد می شوند قابل ذکر است. فراورده های دامی و گوشت رامهرمز از جمله صادرات این شهرستان به منطقه به شمار می رود.

 آثار تاریخی

طاق نصرت ساسانی: طاق نصرت ساسانی در مدخل شهر رامهرمز قرار دارد. این بنا مربوط به دوره ساسانی و یا اوایل اسلام است و بارها تعمیر شده.

آرامگاه هرمز، پادشاه ساسانی: آرامگاه هرمز ساسانی در کنار یکی از خیابانهای اصلی شهر رامهرمز در باغ برده شور واقع است.

تل برمی: قلعه دا و دختر(مادر و دختر) در شمال شهر رامهرمز در دامنه‌های میانی کوه گچی بر روی تپه‌ای قرار دارد. شکل دایره مانند هر دو واحد قلعه معماری قلعه سازی رومی را می رساند، و همانند آثار باقیمانده قلعه‌های رومی جنوب مدیترانه است. این قلعه احتمالاً دژِی از دوره ساسانی است ...

قدمگاه امام زاده عباس: قدمگاه امام زاده عباس یا پیر قفه در تل برمی قرار دارد. زنان محلی کودکان مبتلا به سیاه سرفه را به این قدمگاه می برند تا درمان یابند.

امام زاده سیدحسین زاهدون درروستای دهیور -بقعه متبرکه اوریا در قبرستان روستای دهیور- امام زاده هفت تن در مرکز شهر، قدمگاههای امام رضا، قبرستان و بقعه معروف به سید محمد دولتمندان، قدمگاه امام جعفر، دخمه و  شبستان معروف به صاحب الزمان، و میر عبدا... در روستای آخوند.

 صنایع و معادن

در مرکز شهرستان رامهرمز کارخانه‌های تولید قیر سازی، آجر و آهک پزی و تولید گچ وجود دارد که به صورت بخش خصوصی دایر شده است. معادن گچ در شمال رامهرمز در ابتدای راه رامهرمز به ایذه قراردارد که به طریقه مکانیکی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

 مشخصات جغرافیایی

شهرستان رامهرمز با 4257 کیلومتر مربع مساحت در خاور استان خوزستان واقع شده که از شمال به شهرستان های ایذه و مسجد سلیمان، ‌از خاور به استان کهکیلویه و بویراحمدی، از باختر به شهرستان اهواز و از جنوب به شهرستان بندر ماهشهر محدود است. مرکز آن شهر رامهرمز است که با 3/7 کیلومتر مربع مساحت در 100 کیلومتری خاور اهواز بین 31 درجه و 16 دقیقه ی پهنای شمالی و 49 درجه و 37 دقیقه ی درازای خاوری نسبت به نصف‌النهار گرینویچ قرار دارد و بلندی آن از سطح دریا 160 متراست. آب و هوای رامهرمز گرم بوده و رودخانه جراحی از خاور رامهرمز می گذرد. رامهرمز بر سر چهارراهی قرار گرفته است.

راه آسفالته به سوی جنوب خاوری به درازای 90 کیلومتر تا بهبهان

راه آسفالته به سوی شمال خاوری به درازای 57 کیلومتر تا باغملک (جانکی)

راه آسفالته اصلی به سوی جنوب باختر تا راه اصلی آسفالته اهواز – بندر ماهشهر به درازای 39 کیلومتر

راه اصلی به سوی شمال باختری به درازای 15 کیلومتر

فاصله هوایی شهرستان رامهرمز تا تهران 552 کیلومتر است

 



رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز رامهرمز


  
  

ماموریت ویژه دختر قذافی چیست؟ + تصاویر

اکونیوز: اخبار رسیده از طرابلس، پایتخت لیبی، حاکی از آن است که «عایشه قذافی»، دختر «معمر قذافی»، دیکتاتور لیبی اکنون در شهر طرابلس، فرماندهی گردان زنان کماندو در ارتش لیبی را بر عهده دارد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، این گردان که شمار بسیاری از آنان را زنان دیگر کشورهای آفریقایی تشکیل می دهند، در چند روز اخیر به صورت چشم بسته و دیوانه وار به کشتار و قتل عام معترضان لیبی پرداخته اند. یکی از علل و عواملی که ارتش لیبی افراد دیگر کشورهای آفریقایی را به استخدام درآورده، این است که بتوانند بدون هیچ ترسی، چنین جنایت هایی مرتکب شوند.





بنا بر این گزارش، «عایشه قذافی» که تا چند هفته پیش، سفیر صلح سازمان ملل متحد به شمار می رفت، اکنون به یکی از خشن ترین افراد حال حاضر کشورش تبدیل شده و در به راه انداختن حمام خون در لیبی به پدرش و دیگر اعضای باقی مانده در رژیم لیبی کمک می کند.





تنها دختر دیکتاتور لیبی، عاشق «صدام حسین» دیکتاتور سابق رژیم بعث عراق بود. او در اوایل سال 2000 چند بار به دیدن او رفت و همواره اعلام می کرد که به قدری «صدام» را دوست دارد که حاضر است جان خود را برای وی بدهد. از همین روی، چند روزی نیز در کنار دیگر اعضای تیم حفاظت شخصی صدام، او را همراهی کرد. وی حتی مدتی عضو تیم وکلای مدافع صدام بود.





از سویی، او همیشه علاقه بسیاری به حضور در شبکه های ماهواره ای گوناگون و تبدیل شدن به چهره ای جنجالی داشته و در چندین گفت وگوی تلویزیونی، شخصیت پدرش را مانند شخصیت صدام معرفی کرده است. برخی مقامات عراقی عایشه را حامی مالی بعثی هایی که پس از سقوط رژیم بعث به خرابکاری در عراق می پرداختند، معرفی کرده اند.





«عایشه قذافی» سال هاست، با رتبه ارتشبد افسر ارتش لیبی است. وی از دانشگاه لیبی دکترای افتخاری حقوق بین الملل گرفته و به قدری محبوب پدر است که معمر قذافی، چندی پیش اعلام کرده بود که عایشه لیاقت حکومت بر لیبی را پس از وی دارد. این در حالی است که عایشه نیز مانند شاهزادگان کشورهای حوزه خلیج فارس، در طول سال با سفر به کشورهای اروپایی به ولخرجی و هدر دادن ثروت ملت مظلوم لیبی در گرانترین هتل های جهان می پردازد.





او در سال 2006 با یکی از عموزاده های پدرش ازدواج کرد، اما پس از آن، مدتی برای تحصیل به فرانسه رفت و در همان جا عاشق یک جوان فرانسوی شد، ولی قذافی که با آن داستان عاشقانه به شدت مخالف بود، فورا دستور بازگشت وی به طرابلس را داد و همین امر موجب ترک تحصیل وی شد.


+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/12/11ساعت 12:51  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

لعنت بر کروبی خرفت

 

خاک تو سر موسوی وطن فروش

لعنت بر خاتمی منافق وموسوی خویینی ها مرموز واون انصاری عمروعاص

امیدوارم که مورد غضب الهی قرار گرفته وهر چه زودتر به سزای اعمال خود برسید

امروز مرحله دوم یارانه ها را هم گرفتم با خودم گفتم بنزین از یک تومان شد  صد تومان هیچی گیر ما نیامد حالا که این بنده خدا دارد لطف می کند این نامردان ارامش را از خواب خوش مردم گرفته اند

تورا به مذهبی که دارید که گمان نمی کنم اسلام باشد دست از نفاق بردارید و به اغوش ملت بازگردید هر چند شاعر گفته

شیشه بشکسته را پیوند دادن مشکل است

+ نوشته شده در  دوشنبه 1389/12/02ساعت 22:9  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

وقتی کروبی شلوارش را پایین می کشد ....!!

پسر مهدی کروبی این عکس را در صفحه فیس بوکش آورده و گفته که این عکس مربوط به 22 بهمن سال گذشته است که به کروبی خائن حمله شد و اینگونه دچار آسیب دیدگی شده است و شیخ فتنه گران در این عکس ، شلوارش را پایین کشیده تا آن را نمایان کند !

البته  کسانی که آلت دست دشمنان شده اند و موجب ریخته شدن خون هوطنانمان ، جز مرگ راه دیگری ندارند  وگرنه این جراحتها - اگر واقعا این عکس واقعی باشد !! - در مقابل جنایاتی که سران فتنه کرده اند و می کنند ، چیزی نیست !مرگ بر کروبی

+ نوشته شده در  دوشنبه 1389/12/02ساعت 21:54  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید


چندی پیش جوکی به زبان انگلیسی در دنیای نت زاده  شد! که نکات ارزشمندی را در خصوص سیاست های رسانه های امریکا در برداشت ترجمه ی فارسی جوک به شکل زیر است :


مردی دارد در پارک مرکزی شهر نیویورک قدم میزند که ناگهان میبیند سگی به دختر بچه ای حمله کرده است مرد به طرف انها میدود و با سگ درگیر میشود . سرانجام سگ را میکشد و زندگی دختربچه ای را نجات میدهد پلیسی که صحنه را دیده بود به سمت انها می اید و میگوید :<تو یک قهرمانی>
فردا در
روزنامه ها می نویسند :
یک نیویورکی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد
اما ان مرد می گوید: من نیوریورکی نیستم
پس روزنامه های صبح می نویسند:
امریکایی شجاع جان دختر بچه ای را نجات داد .
ان مرد دوباره میگوید: من امریکایی نیستم
از او میپرسند :خب پس تو کجایی هستی
<من
ایرانی هستم >
فردای ان روز روزنامه ها این طور می نویسند :
یک تند روی مسلمان سگ بی گناه امریکایی را کشت !

  
  

+ نوشته شده در  دوشنبه 1389/12/16ساعت 22:1  توسط اراز  |  < type="text/java"> یک نظر

 

 

تجاوز شاهزاده زن سعودی به محافظ خود !

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی میل، یک محافظ 40 ساله انگلیسی که مسؤول حافظت از این شاهزاده سعودی بوده و برای این کار سالیانه صد هزار لیره حقوق دریافت می‌کرده، می‌گوید که این شاهزاده زن سعودی همواره مشغول شرب خمر و مصرف مواد مخدر و رفتارهای ناپسند جنسی است.
این نگهبان از تجاوز جنسی این زن سعودی به خود نیز پرده برداشت.
این در حالی است که وکلای این زن با تلاش زیاد موفق شدند دادگاه را قانع کنند که برای آنچه حفاظت از جان این زن و خانواده وی خوانده اند، هویت وی را مخفی نگه دارند.
این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران، علت عدم افشای نام این شاهزاده سعودی را ، حفظ وجهه خاندان حاکم سعودی می‌دانند.
این شاهزاده زن سعودی نیز با ابراز نگرانی از برگزاری دادگاه خود، می‌گوید که این اتهام‌ها علیه وی باعث خواهد شد که افراد خانواده‌اش نیز از دستیابی به مناصب بالای حکومتی در عربستان بازمانند.

+ نوشته شده در  دوشنبه 1389/12/16ساعت 21:56  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

 

 

دو اعتراف جالب مهاجرانی درباره جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب
مسئول اتاق فکر جریان ضدانقلاب داخلی در لندن که مدیریت چند سایت اینترنتی مخالف جمهوری اسلامی ایران را نیز برعهده دارد، در یک جلسه پرسش و پاسخ به دو مساله جالب اعتراف کرده است.
«عطاءالله مهاجرانی» در این جلسه که در یکی از دانشگاه‌های انگلیس برگزار شد، تمامی تحلیل‌های رسانه‌های ضدانقلاب مبنی بر شباهت وضعیت ایران و مصر را رد کرد و آن را نشانه توهم این افراد دانست.

به گزارش جهان به نقل از شبکه ایران مهاجرانی برای اثبات سخنان خود، به ارائه تفاوت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران و رژیم دیکتاتوری مصر پرداخت که در حین آن به دو موضوع جالب هم اذعان کرد.

استقلال بی‌نظیر جمهوری اسلامی در کنار پاکدستی رهبر آن

وزیر ارشاد دولت اصلاحات با بیان اینکه «نمی‌شود شرایط ایران را مصری کرد»، وابستگی تام و تمام حسنی مبارک به غرب را یکی از تفاوت‌های بنیادین این کشور با ایران ارزیابی و تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران استقلال بی‌نظیری در عدم هرگونه وابستگی به غرب و شرق دارد.

رئیس حلقه لندن هم در جریان حوادث سال گذشته به همراه افرادی مانند محسن کدیور، عبدالکریم سروش و اکبر گنجی، خود را یاران وفادار میرحسین موسوی در ادامه حرکت آشوب‌های خیابانی نامیده بود، در دومین اعتراف خود به بررسی وضعیت فساد اقتصادی در خاندان مبارک در مصر پرداخت و آن را یک تفاوت آشکار میان ایران و مصر عنوان کرد.

مهاجرانی با مقایسه وضعیت مسئولان ارشد ایران با مصر، درباره وضعیت زندگی و فعالیت‌های اقتصادی رهبر معظم انقلاب اذعان کرده است که «من آیت‌الله خامنه‌ای را خوب می‌شناسم و می‌دانم که در تمام کارنامه‌ اقتصادی خود و اقوامش، نقطه سیاه که هیچ، حتی یک نقطه خاکستری هم نمی‌توان یافت.»
+ نوشته شده در  دوشنبه 1389/12/16ساعت 21:40  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

 

 

karimi karimi   karimi

 

 

خلاصه بیوگرافی حاج محمود کریمی : مداح اهل بیت (علیه السلام)
حاج محمود کریمی ، دارای دو فرزند ، یک دختر 4 ساله و یک پسر 11 ساله در مورد اینکه مداحی را از کی و چگونه شروع کرده است شروع کار مداحی را به یاد ندارد ، تا آنجا که می گوید ، در بحث عشق یادم نمی آید دقیقاً چند سالم بود ، نمی دانم از کی شروع کردم ، البته پدرم هم مداح بود.در فعالیت های ورزشی هم شرکت داشته ، تا جایی که جودو را تا دان 2 کار کرده و تکواندو را در قالب بسیج و کاراته را هم تا دان 5 در سبک شین ذن ادامه داده است. در ورزش شنا نیز مهارت دارد. الان اصل کار ورزشی او کشتی است.
چند جمله از زبان ایشان :
درخت هرچه بارش بیشتر بشود ، سرش پایین تر می آید ، این همان چیزی است که از قدیم به همه آموختند ولی الان لقلقه زبانها شده اگر زورت برسد و زورنگویی مهم است. اگر چشم داشته باشی و به نامحرم نگاه نکنی مهم است.
اگر زور نداشته باشی ، یا مثلاً چشم نداشته باشی و بعد بگویی من خودم را کنترل می کنم که هنر نیست. مهم آن است که قدرت داشته باشی و خودت را کنترل کنی!

+ نوشته شده در  جمعه 1389/12/13ساعت 12:43  توسط اراز  |  < type="text/java"> 2 نظر



پیش بینی جالب یک عالم ربانی از آینده ایران


اعدام فائزه هاشمی توسط کودکان ایرانی؟!

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه 1389/12/12ساعت 21:50  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

به گزارش آخرین نیوز، حسین قدیانی در وبلاگ خود هویت کسی که به فائزه هاشمی فحاشی کرده را سعید تاجیک اعلام کرد و نوشت که منتقدان سعید تاجیک گروهی وبلاگ‌نویس «دوزاری» هستند که «خر، هالو» و مومنان مسجد نرفته هستند.

 

او نوشته:

صاحب کتاب فاخر و دوست داشتنی «جنگ دوست داشتنی» همیشه برایم عزیز بوده است، اما وقتی فهمیدم سعید تاجیک در شهرری‌‌ همان را که لایقش بود نثار «ف. ه» کرد، ارادتم به او دو صد چندان شد. بسی بیش از قبل. هم الان مجسمه ساز بودم تندیسش را می‌زدم ورودی سیدالکریم.

سعید تاجیک نه فقط بسیجی 8 سال دفاع مقدس، که بسیجی 8 ماه دفاع مقدس است و مثل بعضی‌ها در لاک سابقه‌اش فرو نرفته و آن عهد که با شهدا در شلمچه بسته، فراموش نکرده. غیرت دارد و اگر چه مرز فحاشی و هتاکی را با خشم انقلابی، بهتر از من و شما آگاه است، اما برایش غیر قابل باور است که دور و بری‌های همین «ف. ه» علیه رهبرش نامه سرگشاده بنویسند، مرگ بر اصل ولایت فقیه گویند، خیمه عباس را آتش بزنند، تمثال خمینی را پاره کنند و سیدعلی را با بن علی مقایسه کنند.

عده‌ای که خود را نماد شعور فرض کرده‌اند، ادب را با هالو بودن اشتباه گرفته‌اند. عده‌ای از دوستان متاسفانه باادب نیستند، بلکه هالو هستند و هالو بودن اتفاقا نه فقط نشانه خرد نیست که بارز‌ترین نشانه خریت و بی‌شعوری است. سعید تاجیک مسئول سردرد عده‌ای مومن مسجد ندیده و بسیجی پایگاه نرفته نیست، موظف به خشم انقلابی خویش است.

به اینکه دوستان با سعید تاجیک کردند، شعور نمی‌گویند، می‌گویند خریت. خریت محض. کاش به جای این همه بغض نسبت به حزب‌الله، کمی شعور داشتید. شما به محبت ما نسبت به ولایت یقین دارید اما ما شک داریم به شعورتان.

کسانی که سعید تاجیک و همرزمانش را یک مشت ریشوی چفیه به دوش می‌خوانند، هاشمی و دخترش را می‌توانند پاچه‌خواری کنند اما غلط کرده‌اند خودشان را جزء حزب‌الله بدانند. هالوهایی که در نقد فحش و ناسزا، خود زبان به فحش و ناسزا باز می‌کنند باید جداگانه برای خود حزبی دست و پا کنند؛ حزب هالو‌ها.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 1389/12/12ساعت 21:41  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

کذابین زمان

فرار مهدی‌خزعلی همگام با شانتاژ فتنه گران‌!

دشمنان نظام و انقلاب که همواره تربیت شدگان و شاگردان حضرت علامه مصباح یزدی را مانعی بزرگ برای رسیدن به اغراض شوم خود می بینند، به ناچار تلاش برای تخریب، دروغ پراکنی و شایعه سازی را سرلوحه کار خویش قرار داده اند. از اتهاماتی که هر از چند گاهی علیه عمار زمان حضرت علامه مصباح یزدی مطرح می کنند و با وجود ارائه اسناد و مدارک اثبات کننده کذب ادعاهای دشمنان و معاندین نظام اما همچنان کذابین به شیوه و مسلک خویش قلم فرسایی می کنند تا دروغ پراکنی هایی به این شکل که در ادامه خواهد آمد.

به گزارش صراط نیوز به نقل از بی باک  با توجه به توافقات صورت گرفته قرار بود بین حجت الاسلام دکتر رهدار معاونت سیاسی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) و آقای دکتر مهدی خزعلی مناظره ای با موضوع دموکراسی دینی در تاریخ 89/12/7  به صورت ویدئو کنفرانس صورت پذیرد اما همانطور که انتظار می رفت ایشان نیز همچون سایر همسلکان خویش طبق یک سناریوی از پیش تعیین شده از این مناظره طفره رفتند و در محیط از قبل اعلام شده برای این مناظره ( تالار جمهوری اسلامی) که جمع زیادی از علاقمندان در آنجا آماده شنیدن سخنان دو طرف بودند ، حاضر نشدند تا  مهر تایید دیگری باشد بر اینکه حامیان فتنه برای فریب افکار عمومی همواره سعی در استفاده ابزاری از تریبونهای یک طرفه و شانتاژهای خبری در فضای رسانه ای هستند و هر کجا پای نیروهای انقلاب و تربیت یافتگان مکتب اسلام در میان باشد با انواع ترفندها فرار خواهند رفت.

اما از آنجا که مهدی خزعلی و همفکرانش از حامیان موسوی یا همان مرد دروغ قرن می باشند که به جرم ارائه آمار دروغین و نقاشی های مشاورین تحریف گرش سیلی محکمی در پای صندوقهای رای از ملت دریافت کردند، اینبار نیز اصل را بر دروغ و شانتاژ خبری گذاشتند و در سایتهای نفاق و ضدانقلاب چنین وانمود کردند که حجت الاسلام دکتر رهدار از این مناظره فرار کردند!

سایت بالاترین و برخی دیگر از سایتهای ضدنظام که از رسانه های حامی فتنه محسوب می شوند در تحریفی عجیب چنین نوشتند:

« فرار حجت الاسلام رهدار نماینده ی اصولگرا از مناظره با دکتر خزعلی
 7 اسفند 89 ساعت 22 قرار بود مناظره ای در محیط مسنجر در اینترنت طبق توافقات قبلی صورت گرفته بین دکتر مهدی خزعلی و حجت الاسلام دکتر رهدار در مسنجری صورت بگیرد. در حالی که آقای خزعلی برای مناظره حاضر بودند و تعداد حضار بیش از 260 نفر بود و شرایط مناظره آماده بود با تاخیر آقای رهدار و خلف وعده ی این شخص حاضران و آقای خزعلی حدود 1 ساعت پس از زمان مقرر منتظر ماندند که نهایتا اعلام شد آقای رهدار حاضر به مناظره نیستند و برای مناظره با آقای دکتر خزعلی نخواهند آمد. در ادامه طرفداران آقای رهدار به محفل حضار حتی در محیط نت حمله ور شدند و شروع به هتاکی و فحاشی و نقض قوانین مسنجر نمودند. به این ترتیب آقای رهدار از مناظره ای که شکست او در آن قابل پیش بینی بود به شکل خجالت آوری گریخت و طرفداران وی در ادامه حرکات غیر انسانی و شرم آوری را به نماش گذاشتند. شایان ذکر است موضوع این مناظره دموکراسی دینی بود»

مهدی خزعلی نیز در وب سایت شخصی اش با انواع توجیهات از جمله عدم بی طرفی محیط گفتمان و... نوشته است که در محیط دیگری در انتظار مناظره با حجت الاسلام رهدار بوده است امّا ایشان حاضر نشده اند! این در حالی است که این مناظره نیز همچون سایر مناظره ها در فضای مجازی و حقیقی، توسط برگزار کنندگان از قبل محیط و زمان مناظره تعیین گردیده است و با این وجود آقای خزعلی با چه توجیهی از این امر سرباز می زنند قبول و عدم قبولش به عقلاء واگذار می شود.

نکته دیگر اینکه آقای دکتر خزعلی برخلاف بالاترین و سایر رسانه های فتنه هیچ اشاره ای به حمله و فحاشی طرفداران آقای رهدار هم نکرده است که این نیز خود مویدی دیگر بر اوج شایعه سازی و دروغ پراکنی جریان فتنه می باشد با اینکه همگان می دانند آقای مهدی خزعلی از جمله افرادی است که بقای خویش را در مظلوم نمایی، شانتاژ و از این نوع رفتارها می بیند لذا وی  کسی نیست که از این قبیل حاشیه ها به راحتی بگذرد و حداقل یک پاراگراف مظلوم نمایی نکند و اینکه وی مطلبی در این باره ننوشته اند نشان از مثل معروف" دروغگو حافظه ندارد" در توصیف و ماهیت این رسانه هامی باشد.

گفتنی است اینگونه طفره رفتن ها در جریان مخالف اصولگرایی بسیار سابقه دارد. در همین چندماه پیش، آبانماه سال جاری علی رغم تلاش و رایزنیهای مستمر دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان برای برگزاری مناظره ای بین یکی از چهره های اصلاح طلب با حجت الاسلام و المسلمین روانبخش دبیر سیاسی هفته نامه پرتو و از دیگر شاگردان حضرت علامه مصباح یزدی، هیچ یک از نیروهای اصلاح طلب حاضر به شرکت در این مناظره نشدند

بعد از آن آبروریزی صورت گرفته توسط چهره های فراری از بحث اصلاح طلب، اینبار دانشجویان اصلاح طلب پا وسط گذاشتند تا به هر شکل ممکن یکی از چهره های جناح خود را در این مناظره حاضر کنند امّا تلاش آنها نیز بی نتیجه ماند و به ناچارسخنرانی جایگزین آن مناظره شد و از آنجا که جمع زیادی از دانشجویان در یک محیط حقیقی  و علمی شاهد این ماجرا بودند و بسیاری از دانشجویان اصلاح طلب نیز از فرار و طفره رفتن سران خود به خشم آمده بودند، جریان فتنه مجال دروغ پراکنی و شایعه سازی را در فضای مجازی پیدا نکرد و صرفا در مقابل این خبر که در آن ایام توسط بی باک منتشر شد جز سکوت و قبول این ننگ چاره ای ندید.

در پایان لازم بذکر است که دکتر مهدی خزعلی بخاطر رفتارهای ناهنجار و خلاف قانون و شرع و همگامی با جریان ضدانقلاب و فتنه از سوی پدر بزرگوارش حضرت آیت الله خزعلی با  صراحت و قاطعیت طرد گردیده این درحالی است که وی تصور می کرد همچون برخی آقازادگان در صورت جای گرفتن در آغوش ضد انقلاب و نفاق، دست حمایت پدر را بالای سر خود خواهد دید امّا تقوای الهی و بصیرت والای حضرت آیت الله خزعلی جز طرد شدن و منزوی شدن ارمغانی برای این توهم گرا و نویسنده هتاک به همراه نداشت.
+ نوشته شده در  پنجشنبه 1389/12/12ساعت 21:39  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید

درآمد هفته ای 296 میلیون تومانی ساموئل اتوئو و التماس وی از مامور جریمه بخاطر صدور قبض 32 پوندی جریمه پارک ممنوع سوژه رسانه ها شده است.

 

به گزارش خبرآنلاین، این فوتبالیست هفته ای 185 هزار پوند درآمد داشته اما برای قبض جریمه 32 پوندی از مامور صدور قبض التماس می کند.

التماس فوتبالیست مشهور به پلیس

در این تصاویر مامور اهل میلان قبض جریمه 60 یورویی را بدلیل پارک کردن اتومبیل در محل ممنوع به وی نشان می دهد اما وی برای اینکه جریمه نشده و این مبلغ را پرداخت نکند، از مامور التماس می کند.

التماس فوتبالیست مشهور به پلیس

وی انگشتهای خود را نا امیدانه به سمت مامور خانم گرفته و تا آخرین ثانیه سعی می کند نظر مثبت وی را جلب کند. درآمد وی در هر فصل فوتبال بالغ بر6.9 میلیون پوند است.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 1389/12/12ساعت 21:35  توسط اراز  |  < type="text/java"> نظر بدهید





  
  

علی کریمی: قرمزی پرسپولیس از تن و روان من پاک نمی شود/ بجز پرسپولیس آدرس دیگری را نمی شناسم

ارتش سرخ دات کام: بازیکن تیم فوتبال شالکه آلمان که پس از چندماه حضور در بوندس لیگا به ایران بازگشته است با اشاره به صحبت هایی مبنی بر حضورش در پرسپولیس ، گفت: بی تردید چنانچه در ایران باشم در این باشگاه را خواهم زد و در صورتی که این در باز شود آدرس دیگری را نمی شناسم. علی کریمی که چند ماهی را به عضویت تیم شالکه آلمان درآمده بود و با این تیم تا مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا پیش رفت در برگشت به تهران ضمن بیان این مطلب افزود: اگر چه فرصت چندانی برای بازی پیدا نکردم اما همین که به عنوان یک ایرانی در صف تیمی مدعی در بالاترین سطح جهان قرار گرفتم احساس غرور و شادمانی داشتم و در این مدت تمرینات بسیار منظم و سنگینی را پشت سر گذاشته و با وجود چندین مصدومیت در شرایط خوبی قرار دارم . کریمی در خصوص شایعاتی مبنی بر حضورش در پرسپولیس برای فصل آینده افزود :قرمزی پرسپولیس از تن و روان من پاک نمی شود . بی تردید چنانچه در ایران باشم در این باشگاه را خواهم زد و در صورتی که این در باز شود آدرس دیگری را نمی شناسم. کریمی در خصوص اتفاقات این روزهای پرسپولیس اضافه کرد: از آنجایی که این باشگاه دارای هواداران میلیونی و همواره زیر ذره بین قرار دارد تا حدودی در جریان اخبار این تیم قرار گرفتم و امیدوارم با تلاش و همت گروه مدیریت، کادر فنی و فداکاری بازیکنان و غیرت و همت آنها جام حذفی و سهمیه آسیایی را کسب کنند. هافبک پیشین تیم ملی فوتبال ایران که عصر سه شنبه با سایت شخصی اش گفتگو کرد در خصوص حضور کارلوس کی روش در تیم ملی فوتبال ایران و انگیزه های خود گفت: تنها مکانی که می توانیم بدهکاری های خود را به این مرز و بوم و مردم خوب و مهربانش ادعا نماییم، همانا خدمتگذاری صادقانه و تا پایان جام برای تیم ملی و چنانچه مورد توجه مربی بزرگی مثل کارلوس قرار بگیریم این فرصت خدمتگذاری را از دست نخواهم داد و در غیر اینصورت برای تیم ملی کشورم آرزوی موفقیت می کنم. کریمی با اشاره به بیماری ناصر حجازی گفت: از خداوند برای ناصرخان حجازی آرزوی سلامتی می کنم. همینطور قهرمانی سپاهان را که مزد انضباط تیمی و سازماندهی مدرنشان بود را تبریک می گویم و از تمام دوستان خبرنگار عزیز که می دانم زحمات زیادی را متحمل می شوند تقاضا دارم توجهی به مصاحبه های غیر واقعی و خارج از وب سایت شخصی ام نداشته باشند تا همه در کنار هم در فضایی آرام قرار داشته باشیم. کاپیتان پیشین تیم فوتبال استیل آذین در مورد سقوط این تیم به لیگ دسته اول نیز گفت: تیم خیلی خوبی داشتیم و می توانستیم گامهای بعدی را هم بهتر و موفق تر برداریم . اما مجموعه ای از ناهماهنگی ها و کمکاری ها باعث شد تا بهترین فرصت برای یک تیم خصوصی از بین برود . سرمایه مالی هدایتی سوخت ولی از سوی دیگر اعتبار و حیثیت ورزشی بازیکنانی ناهموار و ناهماهنگ قربانی شوند . علی کریمی ادامه داد: من به شخصه خود را بیش از همه مقصر می دانم و در این راه احساس گناه می کنم. از سویی خجالت زده ی مالک باشگاه هستم و از سوی دیگر شرمنده ی تعدادی از بازیکنان که به خواست من به این باشگاه آمدند و دچار لطمات جبران ناپذیری شدند. وی با اشاره به اظهارات مهرریزی مدیرعامل پیشین باشگاه استیل آذین گفت: هدایتی و مهرریزی سالهای طولانی با یکدیگر دوست و همکار بودند و در کنار یکدیگر تجارت کردند اما آنچه به من مربوط می شود این است که حقیقتا به خاطر شکست ها و عدم کارایی در جریان مسابقات به نوعی دچار وجدان درد شده و در پی آن بودم که بار گناهان خود را نسبت به این قصور و ناکامی جبران کنم. وی ادامه داد: به همین خاطر با خلوص نیت و طی نامه ای به آقای هدایتی باقیمانده طلبم را بخشیدم و هرگز این تصور را نداشتم که پولم سوخت می شود. چون هدایتی همواره نسبت به تعهداتش احساس مسئولیت کرده و من حتم داشتم تحت هر شرایطی مطالباتم را می گیرم. کریمی ادامه داد: مهرریزی هم در مقطعی برای باشگاه زحمات زیادی کشید . به خصوص سال اول که توفیقات قابل توجهی هم داشتیم. امیدوارم که سوء تفاهمات برطرف و این دو دوست قدیمی مشکلات خود را حل و فصل کنند.